Arrangementer

Kommende arrangementer

 

Dato

Kl.

Arrangement

Hvor

 

 

 

 

Onsdag d. 10. maj

19:00

Temaaften:

"At være forældre til et anderledes barn"

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246B, 2840 Holte

 

 

 

 

Torsdag d. 25. - lørdag d. 27. maj

 

Overnatningstur

Ribe og Mandø

 

 

 

 

Tirsdag d. 30. maj

19:00

Bestyrelsesmøde

Holte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ud over arrangementerne i Forældreforeningen, kan vi anbefale et slag KROLF (en skøn blanding af kroket og golf). Krolf kræver ikke de helt store tekniske egenskaber, men glæden ved at gi' bolden en ordentlig én med køllen, ramme bolden og se den på vej mod hullet, er fantastik, uanset niveau. Og så er hyggen i højsædet.

 

KROLF HOLDER VINTERPAUSE:-)

 

Mødested PÅ banen. Parkér ved Mariehøjcentret, og gå dertil. Medbring tøj til vejret, varme drikke og godt humør. Rudersdal Handicapidræt glæder sig til at se jer. Læs mere om dem her

Vore børn er en gruppe af børn, unge og voksne med hjerneskader, udviklingshæmning, udviklingsforstyr-relser, syndromer, fysiske handicap, epilepsi og spasti-sisme - med alt hvad dette medfører.

Disse mennesker har svært ved at tage initiativer, sætte sig selv i gang og er afhængige af andre.

Fælles for dem er, at de har et stort behov for struktur, forudsigelighed og mange gentagelser. Det tager vi selvfølgelig hensyn til, når vi planlægger vore aktiviteter.

 

Vi ønsker med vores aktiviteter i Forældreforeningen at give børnene mulighed for at møde hinanden, være sammen, få nye venner og danne netværk - der også rækker ud over de enkelte aktiviteter.